June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șoigu i-a cerut lui Kiril să canonizeze un comandant militar

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a cerut Bisericii Ortodoxe ruse să îl canonizeze pe comandantul Aleksandr Suvorov, unul dintre cei mai mari generali din istoria Rusiei, scrie digi24.ro

Biserica rusă urmează să colecteze materiale despre viața acestuia și informații despre „prezența sau absența miracolelor pe care le-ar fi înfăpuit”, acesta este un criteriu obligatoriu pentru canonizare.

„Personalitatea marelui comandant, desigur, atrage atenția multor oameni, întrebarea a fost ridicată în mod repetat de diferite organizații publice, persoane individuale. Chiar și Ministerul Apărării, personal ministrul Apărării – au apelat la noi cu această întrebare despre canonizare. Sfinția Sa Patriarhul i-a răspuns lui Serghei Kuzhugetovich (Shoigu – nota TASS) că vom strânge materiale, vom avea o mulțime de materiale, vom reveni asupra acestei probleme în detaliu”, a spus episcopul Pankrati.

Alexander Vasilievich Suvorov (1730-1800) – comandant rus, teoretician militar, Generalisim(grad militar onorific care se acordă temporar, doar pe timp de război) al forțelor terestre și maritime ruse, feldmareșal al trupelor austriece, mare mareșal al trupelor piemonteze. Câștigător al tuturor ordinelor militare rusești și al multor premii străine. Timp de aproape jumătate de secol de activitate continuă de luptă, a participat la șapte războaie, a luptat 60 de bătălii și nu a pierdut nici una, mai scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..