July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Recep Erdogan anunță marea ofensivă în Siria împotriva kurzilor

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Turcia va lansa în curând operațiuni militare pentru a crea o zonă de securitate de 30 de kilometri de-a lungul granițelor sudice ale țării, ca parte a combaterii amenințărilor teroriste, a informat presa occidentală, citându-l pe președintele turc Recep Tayyip Erdogan, scrie stiripesurse.ro

“Aceste operațiuni vor viza în principal teritoriile care sunt centrele de atacuri asupra țării noastre, precum și stabilirea unor zone de securitate”, a declarat Erdogan, citat de presă.

 

Potrivit liderului turc, operațiunea va începe imediat ce forțele militare, de informații și de securitate vor finaliza lucrările pregătitoare relevante.

 

La rândul său, jurnalistul turc Rajip Soylu a scris pe Twitter că, potrivit lui Erdogan, scopul operațiunii militare va fi crearea unei “zone de securitate aflate la 30 de kilometri adâncime în nordul Siriei”. Erdogan, după cum nota jurnalistul, se referea la teritoriul controlat de Forțele de Autoapărare ale kurzilor sirieni (YPG), scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..