July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Omul lui Putin dă vina pe Occident pentru criza alimentară: Moscova nu reprezintă sursa problemei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a transmis luni că Occidentul este principalul vinovat pentru declanșarea crizei alimentare globale, după ce a impus cele mai severe sancţiuni din istoria modernă Rusiei, scrie news.ro

 

El a subliniat că Moscova nu reprezintă ”sursa problemei”.

”Rusia a fost întotdeauna un exportator de cereale care prezintă destulă încredere”, a spus Peskov.

Soldaţii ruşi ar trebui să fie atenţi cu privire la organizarea de ”atacuri teroriste” după ce primarul Andrei Şevciuk numit de Rusia în oraşul Enerhodar din sudul Ucrainei a fost rănit duminică într-o explozie, a mai spus Peskov.

Rusia este îngrijorată cu privire la procesul sergentului rus Vadim Şişimarin, judecat cu privire la crime de război în Ucraina, adăugând că nu inculpatul nu îşi poate apăra personal interesele.

Peskov a reiterat că furnizarea de armament de către statele occidentale în Ucraina nu va stimula securitatea sau stabilitatea în Europa, scrie news.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..