June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu explică noile măsuri decise în coaliție: ‘Pentru prima oară administrația centrală strânge cureaua, nu populați

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat luni seară, la Antena 3, după deciziile din coaliția de guvernare legate de pensii, salarii, rate la bănci și angajări la stat, că pentru prima oară „administrația centrală strânge cureaua, nu populația”:

Despre creșterea salariilor bugetarilor: „Era o restanta a noastra cauzata de pandemie, tinand cont ca pe primul trimestru avem cea mai mare crestere economica si cumva trebuia sa gasim o solutie sa transferam cresterea economica sa se vada si in buzunarele romanilor”.
Despre ajutorul care va fi primit de pensionari: ‘Se refera la aproape 3,5 milioane de pensionari. Este o masura complementara fata de cea cu voucherele”.
„Am mai luat si masuri in oglinda, de reducere a cheltuielilor. De fapt e o reanalizare a cheltuielilor in interiorul fiecarui minister. Pentru prima oara administratia centrala strange cureaua si nu populatia. Toti acesti bani se vor intoarce in economie prin consum”, a mai declarat Ciolacu, conform stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..