June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Macron cere ONU să susţină o rezoluţie iniţiată de Ucraina de condamnare a agresiunii ruse

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, nu mai ține cont de ‘pritenia’ cu Vladimir Putin și cere statelor membre ale OMS să susțină o rezoluţie care condamnă agresiunea militară a Rusiei în Ucraina, scrie news.ro

 

 

”Condamnăm cu cea mai mare fermitate agresiunea militară a Rusiei, cu complicitatea vinovată a Belarusului”, a tunat Macron duminică într-un mesaj video difuzat în deschiderea Adunării, care se reuneşte întreaga săptămână la Geneva.

”Consecinţele acestui război sunt devastatoare, pe plan sanitar, asupra populaţiilor, instituţiilor şi personalului din (domeniul) sănătăţii, care sunt luate ca ţintă”, a denunţat el.

”Îndemn toate statele membre să susţină rezoluţia prezentată de către Ucraina”, susţinut de principalii săi aliaţi, inclusiv de către Franţa, UE şi Statele Unite.

Textul ar urma să fie adoptat marţi.

Rusia este condamnată puternic în acest text, care nu prevede însă, ”în niciun caz darea afară” a Rusiei din OMS, a subliniat un diplomat occidental, care insistă că impunerea unor sancţiuni unei ţări membre sunt autorizat, dar sunt ”foarte slabe”, potrivit regulamentului OMS, scrie news.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..