June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

George Simion îl scoate la ‘tablă’ pe Nicolae Ciucă: Să explice măsurile luate față de președintele Ungariei

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Șeful AUR, George Simion, a transmis într-o conferinţă de presă, că premierul Nicolae Ciucă trebuie să prezinte în faţa Parlamentului și să prezinte măsurile care s-au luat în urma incidentului de la vizita în România a preşedintelui Ungariei, scrie agerpres.ro

 

 

 

“În cadrul Biroului permanent de astăzi de la Camera Deputaţilor am solicitat prezenţa premierului Nicolae Ciucă în faţa Parlamentului (…), aceeaşi solicitare au făcut-o şi colegii noştri de la Senat. Iniţial doream prezenţa premierului Nicolae Ciucă pentru a explica pragul de 50% care e depăşit de trei luni la nivel de deficit bugetar, care sunt măsurile pe care domnul Ciucă le ia pentru a scădea sub această cifră. Astăzi, în urma unui nou incident, a unei noi provocări venite din zona şovină maghiară, considerăm normal ca premierul Ciucă să vină în faţa Parlamentului şi în faţa opiniei publice să spună ce măsuri s-au luat.

Pornim de la ultimul incident, de la vizita privată a preşedintelui Ungariei în România, la Cluj-Napoca a fost prezent preşedintele Ungariei în acelaşi timp cu premierul Ciucă. Vrem să ştim şi noi cine i-a asigurat paza preşedintelui Ungariei, dacă din zona Administraţiei Prezidenţiale a venit o solicitare pentru a asigura serviciul de pază şi protecţie şi implicarea celorlalte servicii şi instituţii de forţă din cadrul statului român”, a afirmat George Simion, într-o conferinţă de presă.

 

El a spus că a fost “un discurs ciudat din partea preşedintelui Ungariei”.

“Vrem să ştim: MAE cum reacţionează la acest discurs. Am văzut cum preşedintele Ungariei s-a pozat în Munţii Apuseni cu un steag pus pe o bornă kilometrică”, a adăugat Simion.

Preşedintele AUR a susţinut că şi Kelemen Hunor, vicepremierul României, “a apărut la un eveniment cu harta Ungariei mari în spate”.

De asemenea, după cum a afirmat Simion, doi parlamentari UDMR au participat la un eveniment în care “nişte terorişti condamnaţi, care voiau să pună bombe de Ziua naţională a României”, au fost medaliaţi.

“Nu înţelegem de ce premierul Ciucă şi coaliţia PSD – PNL permit aceste provocări ieftine. E vorba de preşedintele Ungariei, vicepremierul României Kelemen Hunor, ministrul sportului Eduard Novak şi de ministrul Mediului Tanczos Barna”, a arătat Simion, transmite AGERPRES

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..