June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Românce prinse după ce au înșelat zeci de bătrâni italieni

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Operațiune de succes, de capturare a zeci de tâlhari români, care au terorizat o regiune din sudul Italiei. În ultimii 4 ani, au furat aproape un milion de euro de la italieni bolnavi sau bătrâni, scrie digi24.ro

 

Vineri, cei 60 de români suspecți au fost ridicați de carabinieri, care au lucrat împreună cu ofițerii de la crimă organizată din România. Româncele aveau rolul cel mai important pentru că abordau bărbați între 70 și 90 de ani.

La operațiunea „Transilvania” din sudul Italiei au participat zeci de polițiști români și italieni. Sediul central al grupării din România era stabilit în regiunea Calabria, unde au avut loc cele mai multe infracțiuni, însă erau baze și în alte șapte orașe din alte zone ale țării.

Întreaga anchetă a început în 2018 când un italian a depus plângere că a fost înșelat de o româncă. Bărbatul i-ar fi dat acesteia 20 de mii de euro.

“Prima victimă a lăsat la o parte rușinea și a mărturisit ce s-a întâmplat”, povestește Luigi Palamara, un polițist italian care a anchetat cazul.

Oamenii legii și-au dat seama că femeia nu lucra singură și făcea partea dintr-o grupare mai mare care avea o strategie bine pusă la punct. Româncele aveau rolul cel mai important pentru că abordau bărbați între 70 și 90 de ani din orașele din Sudul Italiei. Se apropiau de ei, îi mințeau că sunt îndrăgostite și apoi le cereau bani. În acest fel gruparea a obținut 760.000 de euro în ultimii 5 ani.

“Când vorbim despre tâlhari internaționali, trebuie să luăm în considerare că vorbim despre tâlhari foarte inteligenți, ușor adaptabili, care citesc oamenii și profită de orice urmă de vulnerabilita te pe care o detectează. Întotdeauna au în minte numai să iasă cât mai mult profit, fără să le pese de altceva”, a mai declarat polițistul italian.

Din grupul de tâlhari făceau parte și bărbați care furau obiecte din casele italienilor. Ținteau persoane care fără apărare, bolnave, în așa fel încât să fie cât mai ușor de păcălit, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..