June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ministerul Apărării din Republica Moldova anchetează un furt din echipamentul militar al instituției

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a pornit o anchetă privind furtul din echipamentul militar al instituției, transmite tv8.md. De asemenea, poliția a deschis un dosar penal în acest caz, scrie digi24.ro

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu precizări după ce în spațiul public au apărut mai multe informații precum că au fost furat echipamentul militar al ministerului. Instituția precizează că a fost pornită „o cercetare administrativă de către reprezentanții Comenduirii militare a Armatei Naționale”.

„Toate materialele acumulate au fost transmise la Inspectoratul de Poliție Buiucani, care a intentat o cauză penală pe acest caz pe faptul comiterii infracțiunii cu referire la sustragerea patrimoniului militar. Totodată, informăm că neajunsurile au fost depistate în timpul procesului de primire-predare a funcției de comandant de unitate. Despre acest caz a fost sesizată Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Buiucani”, mai arată Ministerul Apărării, conform sursei citate.

Ministerul informează că în prezent se întreprind toate măsurile necesare pentru a fi stabilite circumstanțele furtului și cine se face vinovat, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..