June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Scurgeri de informații despre fiica lui Putin. A zburat la Munchen “de peste 50 de ori” în 2 ani și ar avea o relație cu Igor Zelenski

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tihonova, a zburat la Munchen, Germania, “de peste 50 de ori” timp de doi ani, între 2017 și 2019 și ar avea o relație cu balerinul Igor Zelenski, fiind vorba doar de o coincidență de nume cu președintele ucrainean, arată o investigație comună a Der Spiegel și iStories, citată de The Guardian.

Katerina Tihonova a călătorit cu zboruri charter și a beneficiat de securitate din partea serviciului prezindețial, arată documente cu înregistrări ale zborurilor, obținute de Der Spiegel și iStories. Ancheta mai sugerează că fiica cea mică a președintelui ar avea o relație cu dansatorul de balet Igor Zelenski, fost director la baletul de stat din München. Are același nume de familie cu președintele ucrainean, dar este doar o coincidență, între cei doi nefiind nicio legătură, subliniază The Guardian.

De la începutul invaziei în Ucraina, Vladimir Putin a criticat agresiv rușii pro-occidentali, care “sunt în mediile europene, nu aici, cu oamenii noștri”. Cu toate acestea, comportamentul propriei sale fiice și șederea ei în Europa se potrivesc cu comportamentul oligarhilor pe care președintele rus i-a numit “trădători”…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..