July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Președintele Finlandei: Suntem deschiși să discutăm îngrijorările Turciei privind aderarea noastră la NATO

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Președintele finlandez, Sauli Niinisto, a declarat că țara sa este deschisă să discute îngrijorările Turciei privind aplicația statului scandinav pentru intrarea în NATO, transmite digi24.ro

Finlanda este pregătită să se angajeze la securitatea Ankarăi, a spus Niinisto într-o conferință de presă comună cu Joe Biden și Magdalena Andersson, premierul Suediei.

Președintele Finlandei s-a adresat direct Turciei în discurs:

„Finlanda a avut întotdeauna relații bilaterale extinse și bune cu Turcia. Ca aliați NATO, ne vom angaja la securitatea Turciei, așa cum Turcia se va angaja la securitatea noastră.

Luăm în serios terorismul. Condamnăm terorismul în toate formele sale și suntem activ angajați în combaterea acestuia.

Suntem deschiși să discutăm toate îngrijorările pe care le-ar putea avea Turcia privind calitatea noastră de membru într-un mod deschis și productiv”.

Niinisto a adăugat că decizia Finlandei de a intra în NATO a fost luată cu „o majoritate parlamentară covârșitoare și un uriaș și puternic sprijin popular”.

Finlanda va fi un aliat puternic în NATO, a spus acesta, adăugând că forțele armate finlandeze „sunt unele dintre cele mai puternice din Europa”, scrie digi24.ro

 

sursa foto- digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..