July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Căruţaşul ieșean luat de o viitură a fost găsit mort la cinci kilometri distanță de locul incidentului

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Căruţaşul care a fost luat de o viitură, vineri, în localitatea Pocreaca din judeţul Iaşi a fost găsit mort la cinci kilometri în aval. Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o zonă abruptă, a anunţat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, scrie digi24.ro

 

Bărbatul, luat de ape împreună cu atelajul în care se afla, era căutat de două zile de pompieri şi scafandri.

Potrivit ISU Iaşi, un apel la 112 anunţa, vineri seară, că în localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, în apropierea drumului comunal, o căruţă cu doi cai şi căruţaşul au fost luaţi de o viitură.

“La locul evenimentului a fost deplasată echipa de scafandri, un echipaj de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat, echipaje ale IPJ şi membri din cadrul serviciului voluntar. În jurul orei 20,00, un cal a fost salvat, celălalt era mort, prins sub căruţă. Căruţaşul, bărbat, în vârstă de 52 de ani, nu a fost găsit. La ora 21,40 au fost sistate căutările, iar dimineaţă, începând cu ora 8,00, au fost reluate”, se preciza într-un comunicat al ISU Iaşi.

Judeţul Iaşi s-a aflat, vineri, sub avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase, scrie digi24.ro

 

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..