July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Republica Moldova sare în ajutorul Ucrainei! Este dispusă să trimită sprijin ucrainenilor

0 0
1 min read
0 0
Read Time:47 Second

Ministerului de Externe moldovean a transmis printr-un comunicat de presă că Republica Moldova este dispusă să detaşeze în Ucraina un contingent de genişti pentru a oferi sprijin în operaţiunile de deminare, scrie agerpres.ro

 

 

Cu prilejul acestei întrevederi, la care au fost abordate evoluţii ce vizează securitatea regională – în contextul agresiunii militare a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei – Nicu Popescu a reafirmat ataşamentul Republicii Moldova faţă de independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei.

De asemenea, ministrul Nicu Popescu l-a informat pe omologul său ucrainean despre acţiunile întreprinse de către autorităţile de la Chişinău în sprijinul Ucrainei, inclusiv în cadrul organizaţiilor internaţionale.

“L-am asigurat pe Dmitro Kuleba de toată deschiderea de a oferi în continuare asistenţă cetăţenilor ucraineni aflaţi temporar pe teritoriul ţării noastre, precum şi acordarea de asistenţă umanitară părţii ucrainene, ambii exprimându-ne speranţa în oprirea cât mai rapidă a războiului din Ucraina”, a subliniat Nicu Popescu, transmite AGERPRES

 

sursa foto – facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..