June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Secretarul general ONU, despre războiul din Ucraina: nu va dura la nesfârşit

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a declarat miercuri într-o conferință de presă comună cu preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, la Viena, că va veni o vreme când negocierile de pace vor avea loc în Ucraina, însă susține că va mai dura până atunci, transmite AGERPRES

 

 

“Acest război nu va dura la nesfârşit. Va veni o vreme când negocieri de pace vor avea loc”, a declarat Guterres

“Nu văd asta în viitorul apropiat. Dar pot spune un lucru. Nu vom renunţa niciodată!”, potrivit comentariilor sale traduse în limba germană de un translator oficial.

Antonio Guterres a mai spus că în “viitorul apropiat” nu vede posibilă o încetare a focului între Rusia şi Ucraina, dar a promis “să fie pregătit” în orice moment pentru a contribui la găsirea unei soluţii de pace în conformitate cu dreptul internaţional, potrivit EFE.

“Pentru noi este clar că în acest moment că nu există nicio perspectivă de încetare a focului sau de negocieri de pace”, a reiterat secretarul general al Naţiunilor Unite în aceeaşi conferinţă de presă la Viena.

“De aceea ne concentrăm pe îmbunătăţirea condiţiilor” de salvare a civililor, în cooperare cu Crucea Roşie în ceea ce priveşte instituirea unor coridoare umanitare, a adăugat el.

Războiul din Ucraina “nu va dura la nesfârşit, la un moment dat vor exista negocieri satisfăcătoare, o soluţie în conformitate cu dreptul internaţional şi regulile Naţiunilor Unite”, şi-a exprimat speranţa şeful ONU.

“Deci, voi fi pregătit. Dar nu văd asta în viitorul apropiat. De un lucru pot să vă asigur: nu vom renunţa niciodată”, a subliniat Antonio Guterres, conform AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..