July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Număr crescut de solicitări pentru acordarea protecţiei temporare, la Inspectoratul General pentru Imigrări

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Structurile Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) au procesat 4.345 de solicitări de azil ale unor cetăţeni ucraineni de la începerea conflictului din ţara vecină, persoane care la acest moment beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislaţia naţională, potrivit stiripesurse.ro

La acest moment, gradul de ocupare al centrelor de cazare ale IGI este de 57,1%.
“Inspectoratul General pentru Imigrări depune toate eforturile, inclusiv prin suplimentarea personalului acolo unde situaţia o impune, astfel încât solicitanţii de azil şi de protecţie temporară să beneficieze de toate condiţiile prevăzute de legislaţia naţională şi europeană în domeniul azilului şi migraţiei”, informează un comunicat al IGI transmis, marţi, AGERPRES.

Până în prezent, la nivel naţional, în cadrul celor 48 de structuri teritoriale ale IGI, au fost emise aproximativ 18.788 de permise de şedere pentru beneficiarii protecţiei temporare, 967 fiind acordate în ultimele 24 de ore.

La nivelul IGI se înregistrează constant un număr crescut de solicitări pentru acordarea protecţiei temporare.

“În ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, menţionăm că, în ultimele 24 de ore, în ţara noastră au intrat 17.591 de mijloace de transport şi 70.165 de persoane, dintre care 5.530 de cetăţeni ucraineni”, arată sursa citată.

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..