July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Nicușor Dan în scandalul controalelor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

După ce s-a plâns într-o postare pe facebook că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îi trage pe ‘dreapta’ autobuzele, trolieubuzele și tramvaiele defecte din ordinul PSD, Marcel Ciolacu vine cu o remarcă care îi închide gura lui Nicusor Dan. Liderul PSD îi transmite să își dea demisia pentru a scăpa bucureştenii de o tortură.

 

 

”Cel mai bine să îşi dea demisia şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de o tortură, de a duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului, depăşit total de această funcţie şi de atribuţiile şi de calitatea lui”, a spus preşedintele PSD, după atacul lui Nicuşor Dan la PSD şi la Gabriela Firea, conform news.ro

Edilul Capitalei afirma ieri că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reuşit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală.

 

”E adevărat: nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență.

Nu punem lacătul pe București, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aș dori să existe suficienți bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată.”, scrie primarul Nicușor Dan pe Facebook.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..