July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Casa Albă: Nu există planuri ca preşedintele SUA, Joe Biden, să meargă în Ucraina

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Casa Albă transmite prin secretarul de presă, Jen Psaki, că nu există niciun plan ca preşedintele Joe Biden să călătorească în Ucraina, chiar dacă Prima Doamnă a făcut acest lucru, scrie news.ro

 

 

”Călătoria lor este puţin diferită, cred că ştiţi cu toţii. Nu este nicio călătorie planificată în prezent”, a spus Psaki reporterilor, adăugând că preşedintelui Joe Biden „i-ar plăcea să meargă în Ucraina, dar nu este nimic planificat în acest moment”.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a mai menţionat că ”Prima Doamnă nu ar fi plecat dacă nu ne-am simţi confortabil cu aranjamentele de securitate”, garantându-i siguranţa şi a călătorit în regiune „pentru că a vrut să meargă de Ziua Mamei.

Psaki a precizat că Jill Biden a considerat important să arate poporului ucrainean că războiul trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal şi că poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..