July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, despre pensiile speciale: Să dea explicaţii cei care au pensie specială

0 0
1 min read
0 0
Read Time:42 Second

Preşedintele Camerei Deputaţilor,  Marcel Ciolacu, a transmis luni referitor la pensiile speciale ale parlamentarilor că Parlamentul aşteaptă motivarea Curţii Constituţionale, pentru a nu face modificările, scrie news.ro

 

 

”În primul rând să dea explicaţii cei care au pensie specială, eu nu am pensie specială”, a spus preşedintele PSD.

El a precizat că în acest moment, Parlamentul aşteaptă motivarea Curţii Constituţionale, pentru a nu face modificările”.

”Se va iniţia un alt proiect, ţinând cont de motivarea Curţii”.

PNL a transmis, vineri, că nu este necesară o nouă lege de desfiinţare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Liberalii precizează că poziţia partidului este fermă: susţinem revenirea pensiilor la principiul contributivităţii.

Anunţul PNL vine după ce USR a anunţat că a depus deja în Parlament un nou proiect de lege pentru desfiinţarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, conform news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..