July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Anglia a anunţat noi sancţiuni comerciale împotriva Rusiei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Rusia și Belarus sunt lovite de noi sancțiuni din partea Marii Britanii. Guvernul britanic a anunţat, duminică, o nouă tranşă de sancţiuni comerciale, scrie news.ro

 

 

Acest pachet semnificativ de sancţiuni va provoca şi mai multe daune maşinii de război ruseşti”, a declarat ministrul Comerţului Internaţional Anne-Marie Trevelyan într-un comunicat.

Tarifele vamale vor creşte cu 35 de puncte procentuale, în special pentru platină şi paladiu – utilizate în industria auto – în timp ce interdicţiile de export vizează mărfurile destinate sectoarelor de producţie şi maşini grele din Rusia, cum ar fi plasticul, cauciucul sau utilaje. “Rusia este una dintre principalele ţări producătoare de platină şi paladiu şi este foarte dependentă de Regatul Unit pentru a exporta aceste produse”, a spus guvernul.

Aceste sancţiuni se referă la bunuri în valoare de 1,7 miliarde de lire sterline (aproximativ 2 miliarde de euro), a spus executivul, ducând la peste 4 miliarde de lire sterline valoarea bunurilor vizate de sancţiunile comerciale de la invadarea Ucrainei de către Rusia la 24 februarie. De asemenea, Marea Britanie a sancţionat peste 1.000 de persoane şi peste 100 de companii de la invazie, scrie news.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..