July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Jill Biden, vizită ‘fulger’ în Ucraina! Prima Doamnă a SUA, întâlnire surpriză cu soția președintelui Zelenski

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Ce nu a reușit președintele SUA, Joe Biden, a făcut Prima Doamnă. Jill Biden, a făcut duminică o vizită neanunţată în vestul Ucrainei, unde s-a întâlnit de Ziua Mamei cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, scrie news.ro

 

 

Călătoria lui Jill Biden a fost secretă, devenind cel mai recent cetăţean american important care a intrat în Ucraina de la începutul războiului în luna februarie.

”Am vrut să vin de Ziua Mamei Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească şi că este un război brutal, iar poporul Statelor Unite este alături de poporul Ucrainei”, i-a transmis Jill Biden Olenei Zelenska.

Prima Doamnă a SUA călătorit cu maşina până în oraşul Ujhorod, la aproximativ 10 minute de condus de un sat slovac care se învecinează cu Ucraina. Ea a petrecut aproximativ două ore în Ucraina.

Cele două Prime Doamne s-au reunit într-o sală mică de clasă, fiind aşezate faţă în faţă la o masă şi au discutat în faţa reporterilor înainte de a avea o conversaţie privată. Soţia preşedintelui ucrainean şi copiii ei au fost duşi într-o locaţie nedezvăluită ,din motive de siguranţă.

 

Olena Zelenska i-a mulţumit lui Jill Biden pentru ”acţiunea sa curajoasă”

 

”Înţelegem care sunt măsurile necesare care trebuie luate astfel încât Prima Doamnă a SUA să vină aici în timpul unui război când au loc acţiuni militare în fiecare zi, unde sirenele aeriene se aud în zilnic – chiar şi astăzi”, a afirmat Prima Doamnă a Ucrainei.

Şcoala în care s-au întâlnit cele două a fost transformată în locuinţe de tranziţie pentru refugiaţii ucraineni din alte părţi ale ţării.

Întâlnirea a avut loc după ce cele două Prime Doamne au corespondat în ultimele săptămâni, potrivit oficialilor americani care au refuzat să ofere detalii suplimentare, deoarece nu erau autorizaţi să discute despre discuţiile private ale celor două doamne, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..