July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Prima zi a vizitei lui Jill Biden în România. Ce a făcut soția președintelui american

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Jill Biden, soția președintelui american, a ajuns vineri pentru a doua oară în România, scrie digi24.ro

 

Este o vizită importantă atât din punct de vedere diplomatic, cât și umanitar. În prima zi a vizitei sale în România, prima-doamnă a Statelor Unite s-a dus mai întâi la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde a luat masa alături de soldații americani, înainte de veni la București. Sâmbătă, Jill Biden se va întâlni cu prima-doamnă a României, Carmen Iohannis, cu membri ai guvernului României și cu refugiați ucraineni.

Avionul Air Force 2, care a adus-o pe prima-doamnă a Statelor Unite în România, a aterizat pe aeroportul Mihail Kogălniceanu vineri, la 5:00 după amiaza. Pe aeroport, Jill Biden a fost întâmpinată de militarii americani și ai NATO cantonați în baza românească de la malul mării.

Prima-doamnă a Statelor Unite a mers în sala de mese alături de soldații americani, cărora le-a și servit porții de mâncare – mac&cheese, sau, pe românește, macaroane cu sos de brânză…citește INTEGRAL aici

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..