July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Zvonuri privind o lovitură de stat în Rusia dată de generali FSB și de Armată

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Apar tot mai multe zvonuri privind o posibilă lovitură de stat în Rusia. Nemulțumiți de situația în care a ajuns Rusia, oficiali FSB și foști generali ar intenționa să pună capăt războiului și să îl înlăture pe Putin de la Kremlin, scrie stiripesurse.ro

În Rusia, mulți văd invazia ca pe o greșeală care a provocat un dezastru economic pentru țară, potrivit sursei citate.

Oficialii Serviciului Federal de Securitate s-ar fi enervat din cauza de lipsei progreselor militare în Ucraina, și ar fi contactat generali și foști oficiali ai armatei, potrivit presei locale.

Un grup format din foști ofițeri FSB ar lucra împreună cu foști ofițeri din alte servicii de informații rusești pentru a încerca să-l înlăture pe Putin, în vârstă de 69 de ani.

Analiștii străini spun, de asemenea, că există semne că Putin s-ar putea confrunta cu o lovitură de stat.

Expertul rus în securitate, Andrei Soldatov, a declarat Centrului pentru Analiza Politicii Europene că „este prima dată când silovikii pun distanță între ei și președinte. Ceea ce deschide tot felul de posibilități”.

Siloviki este un termen care se referă la figuri influente de la Kremlin, în general foști militari sau ofițeri KGB, care au ajuns la putere odată cu Vladimir Putin.

El a adăugat: „Președintele Rusiei se pregătește pentru o lovitură de stat de câteva săptămâni, deoarece s-a confruntat cu critici acerbe pentru „operațiunea sa specială” din Ucraina și a epurat aproximativ 150 de spioni din cauza eșecurilor constante”.

De asemenea, analistul rus Alexey Muraviev spune este convins că Putin se va confrunta cu o lovitură de stat.

El a declarat pentru Sky News Australia: „Cred că au existat tensiuni între Rusia și serviciile de informații și președintele rus Vladimir Putin. Cred că genul ăsta de narațiune falsă le-a fost prezentat de Comandantul Șef Suprem și, când a răspuns când rușii au început să sufere pierderi grele, Putin a început să dea vina pe serviciile de securitate, scrie stiripesurse.ro

 

 

sursa foto – realitatea.net

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..