July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mercenarii lui Putin au participat la masacrarea a sute de oameni în Mali

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Au apărut noi dovezi ale implicării mercenarilor ruși din grupul Wagner în masacrele din Africa, în care au fost omorâți sute de civili, ceea ce stârnește noi temeri despre impactul intervențiilor tot mai dese ale Moscovei asupra stabilității și securității țărilor de pe întreg continentul african, scrie The Guardian, citat de digi24.ro

Oficialii occidentali s-au ferit până acum să menționeze cine ar fi de vină pentru masacre, dar atât martorii și liderii comunităților locale, cât și diplomații și analiștii au dat vina pentru multe dintre crime pe grupul Wagner, o rețea de companii private conduse de un apropiat al lui Vladimir Putin.

Incidentele au avut loc în Mali, țara de importanță strategică din vestul Africii în care cei de la Wagner au pătruns anul trecut după ce au semnat o înțelegere cu noua junta militară care a preluat controlul asupra țării.

Documentele armatei din Mali obținute de The Guardian arată că membrii Wagner activează alături de soldații și jandarmii malieni în cadrul unor „misiuni mixte” în urma cărora au fost omorâți sute de civili, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..