July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Refugiaţii ucraineni cumpără case în Italia şi de 5.000.000 de euro

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Războiul din Ucraina i-a determinat pe mulţi cetăţeni ucraineni să fugă din ţara lor, iar o parte dintre ai au ajuns în Italia, scrie stiripesurse.ro

Cei mai înstăriţi dintre ei au început să-şi cumpere proprietăţi în una dintre cele mai exclusiviste zone ale ţării, Riviera Italiană, în Liguria.

O parte dintre cei care achiziţionează îşi doresc să-şi asigure un loc liniştit în care să trăiască departe de atacurile ruse, în timp ce alţii investesc pentru a-şi asigura averea, pregătindu-se să se mute în Italia în cazul în care situaţia din ţara lor s-ar agrava şi mai mult.

Conform ANSA, Sanremo este unul dintre locurile preferate ale cetăţenilor ucraineni bogaţi.

„De la începutul războiului am înregistrat un boom de cereri, în medie cinci pe zi, de la ucraineni interesaţi să cumpere vile sau apartamente în Sanremo, dar şi în Bordighera, Alassio, Camogli şi Rapallo”, a afirmat Aleksei Azarov pentru ANSA. Azarov este proprietarul unei agenţii imobiliare din Sanremo, care se ocupă doar de vânzarea sau închirierea proprietăţilor de lux.

Aleksei Azarov a mai declarat că are cereri şi pentru Viareggio şi Veneţia.

De asemenea, agentul imobiliar a mai afirmat că a vândut proprietăţi care valorau între 200.000 şi 5 milioane de euro, iar plata „s-a făcut imediat”, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..