July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cine era tânăra din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

O mamă de 33 de ani, din Timișoara, s-a aruncat marți de pe un bloc de 10 de etaje, împreună cu cei doi copii ai ei. Când au sosit echipajele ISU, mama și băiețelul de 3 ani nu mai erau în viață, scrie digi24.ro

 

Fetița de 6 ani avea încă semne vitale, dar în cele din urmă a murit și ea. În urma acestei triple tragedii a fost deschisă o anchetă. Din primele informații, polițiștii spun că femeia ar fi suferit de depresie.

Ei vor discuta cu membrii familiei și vor stabili de ce a recurs tânăra mamă la acest gest.

Potrivit Opinia Timișoarei, tânăra mamă, absolventă de psihologie, divorțase de tatăl copiilor în urmă cu câțiva ani, dar se împăcaseră și întenționau să se recăsătorească. Femeia rămăsese în Timișoara și de curând se mutase la părinții ei, împreună cu cei doi copii, în timp ce fostul soț era în Austria, unde lucra.

FOTO: Opinia Timișoarei
Marți dimineață, femeia a plecat de acasă ca să-i ducă pe cei doi copii la grădiniță. Însă pe drum planurile ei s-au schimbat. A oprit mașina în fața unui bloc și-a luat cei doi copii și împreună au urcat pe terasa de la etajul 10, de unde au făcut saltul mortal.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească care au fost motivele din spatele deciziei șocante. Ei spun că există indicii că tânăra suferea de depresie, dar este posibil ca apropiații să nu fi înțeles prin ceea ce trece. În urmă cu câteva luni, femeia își îndemna prietenii de pe Facebook „să raspândească iubire, pentru că de durere și suferință este plin pământul”, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..