June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Germania a trimis Ucrainei tancuri PhZ 2000, deși militarii germani s-au împotrivit

0 0
1 min read
0 0
Read Time:23 Second

Germania a trimis soldaților ucraineni șapte tancuri Panzerhaubitzen 2000 (PhZ) dintr-un depozit din Bundeswehr, scrie stiripesurse.ro

Decizia de a trimite Ucrainei tehnica militară a fost luată de către cancelarul țării, Olaf Scholz, în pofida recomandărilor militarilor germani, anunță Die Welt.

Experții militari și-au expus nedorința de a trimite tancurile motivând prin faptul că deși la Bundeswehr sunt 119 de unități de astfel de tehnică, doar 40 dintre acestea pot fi exploatate.

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..