July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Război în Ucraina. Un nou val de refugiați ucraineni intră în România!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Poliţia de Frontieră anunţă duminică că aproximativ 10.600 de cetăţeni ucraineni au intrat în ţară în ultimele 24 de ore, în creștere cu 26,3 % faţă de ziua precedentă.

 

“În data de 30.04.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 109.271 de persoane, dintre care 10.569 de cetăţeni ucraineni (în creștere cu 26,3% faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 6.134 cetăţeni ucraineni (în creștere cu 31,8%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.437 cetăţeni ucraineni (creștere cu 40,7%).

De la declanşarea acestei crize, până la data de 30.04.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 828.873 cetăţeni ucraineni.

În continuare, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislației naționale și comunitare.

Măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei au fost dispuse și la granița terestră, fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date și informații, precum și de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute”, a transmis Poliția de Frontieră

 

sursa foto – Poliția de Frontieră

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..