June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Incendiu la un centru de dezmembrări auto! Mai multe autovehicule au fost distruse

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

Incendiu la un centru de dezmembrări auto, în localitatea Săbăreni, județul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifestă violent, la mai multe rulote și autoturisme. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Au ars în totalitate trei rulote și un autoturism, iar parțial o dubiță și un alt autoturism. De asemenea, a fost afectat și un solar aflat în apropiere, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit (conductor/cablu electric defect sau neizolat corespunzător).

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate de la ce a pornit totul.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..