July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Site-ul Poliției Române, atacat de hackerii ruși KillNet – Anunțul făcut de I.G.P.R

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Un atac cibernetic asupra site-ului Poliţiei Române (www.politiaromana.ro) a fost respins astăzi, 30 aprilie, de către specialiştii în comunicaţii si tehnologia informaţiei din cadrul instituţiei, anunță IGPR, conform stiripesurse.ro

Atacul nu a compromis funcționarea paginii de internet a instituției, ci a blocat accesul utilizatorilor la aceasta. La ora publicării acestui articol, site-ul Poliției Române încă nu funcționează.

„Facem precizarea că site-ul Poliţiei Române conține doar informaţii publice şi nu baze de date cu caracter sensibil sau clasificat, iar atacul nu a afectat alte servicii și rețele informatice ale Poliţiei Române.

Ofiţerii specialişti din cadrul instituţiei, în colaborare cu experţii instituţiilor de specialitate, lucrează pentru remedierea situaţiei şi restabilirea accesului publicului către site-ul Poliției Române”, se mai precizează în comunicatul IGPR.

Atacul a fost revendicat pe grupul de hackeri ruși KillNet, pe canalul de Telegram.

UPDATE: „Ofiţerii specialişti din cadrul Poliției Române, în colaborare cu experţii instituţiilor de specialitate, au remediat situaţia apărută şi au restabilit accesul publicului către site-ul instituției. La remedierea problemei, au contribuit decisiv specialiști din cadrul Direcției Generale de Protecție Internă”, transmite IGPR

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..