July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Negocierile dintre Rusia și Ucraina bat pasul pe loc

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Ucraina a avertizat că negocierile de pace cu Moscova sunt în pericol de a eșua din cauza atrocităților descoperite în regiunile ocupate de ruși, informează stiripesurse.ro

Ucraina și Rusia nu au mai purtat discuții de pace față în față de la 29 martie, iar atmosfera s-a deteriorat din cauza acuzațiilor ucrainene potrivit cărora trupele rusești au comis atrocități. Moscova a negat aceste afirmații.

În comentariile adresate jurnaliștilor, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și-a exprimat pesimismul cu privire la perspectiva continuării negocierilor cu Rusia. „Riscurile ca discuțiile să se încheie sunt mari din cauza a ceea ce au lăsat în urma lor (rușii), impresia că au un manual de joc despre uciderea oamenilor”, a declarat Zelenski, citat de Interfax.

Forțele rusești și-au îndreptat atenția spre estul și sudul Ucrainei, după ce nu au reușit să captureze capitala într-un asalt de nouă săptămâni.

Moscova a capturat orașul Herson din sudul Ucrainei, iar forțele sale au ocupat în mare parte orașul Mariupol din sud-estul țării, unde se desfășoară încercări ale ONU pentru evacuarea civililor, scrie stiripesurse.ro

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..