July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Avertisment ‘apocaliptic’: ‘Suntem mai aproape de război nuclear decât în criza rachetelor din Cuba’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Rusia și Occidentul sunt mai aproape de un război nuclear decât în timpul crizei rachetelor din Cuba, a declarat strănepoata lui Nikita Hrușciov, potrivit stiripesurse.ro

Nina Hrușciova, un academician al cărui străbunic a fost lider al Uniunii Sovietice în timpul crizei din 1962, a avertizat că războiul din Ucraina este mai periculos deoarece niciuna dintre părți nu pare pregătită să „dea înapoi”.

„Ceea ce a salvat cu adevărat lumea la acea vreme a fost faptul că atât Hrușciov, cât și Kennedy, indiferent ce credeau despre ideologia celuilalt și nu erau de acord cu ea, și nu au vrut să cedeze și să clipească primii, totuși, atunci când a apărut amenințarea unui potențial conflict de orice fel, au dat imediat înapoi. Suntem mai aproape de mai multe probleme, nucleare, decât în orice alt mod, pentru că nu văd astăzi nicio parte, în special partea rusă, dând înapoi, și asta este ceea ce mă sperie cel mai mult”, a spus Nina Hrușciova pentru BBC.

Hrușciova a mai spus că este „clar” că actualul conflict este un război prin intermediari între Occident și Rusia, în care Ucraina este „într-o oarecare măsură un pion”, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..