July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un cioban de la o stână a sunat la 112 și a spus că se simte rău, crezând că o să ajungă gratis cu ambulanța la Cluj-Napoca

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

ISU Cluj a descris pe pagina de Facebook a instituției cum un cioban de la o stână din județul Cluj a sunat la serviciul de urgență 112 cu motiv fals, sperând să folosească ambulanța pe post de mijloc de transport, scrie digi24.ro

Potrivit ISU Cluj, ieri, în jurul orei 15.00, o ambulanță SMURD a fost solicitată să intervină la un caz medical în Valea Fânațelor, iar persoana de la telefon a anunțat că un bărbat de 60 de ani se află în stare gravă.

Întrucât drumul până la presupusul pacient era accidentat și plin de noroi, paramedicii au solicitat sprijinul celor de la CERT Rescue. Ambulanța n-a mai putut înainta, iar salvatorii și voluntarii au încărcat aparatura medicală în două mașini de teren și l-au găsit, după un efort considerabil, pe bărbatul care a cerut ajutor.

Când au ajuns la fața locului, paramedicii au aflat că persoana în cauză nu suferea de vreo afecțiune gravă. Din contră, s-a gândit că ar putea să folosească ambulanța ca un mijloc de transport gratuit spre Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, misiunea declanșată pentru preluarea presupusului pacient a durat în jur de patru ore, iar la întoarcere ambulanța a trebuit să fie curățată pentru a putea fi trimisă la alte cazuri.

Poliția nu a putut fi implicată, pentru că nu se putea demonstra dacă bărbatul a avut sau nu probleme medicale la momentul apelului, scrie digi24.ro

 

Sursa foto: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..