July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Piedone se afla în aeronava pentru care s-a anunțat alerta cu bombă: “Soția mi-a spus: au înconjurat avionul cu mitraliere”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Cristian Popescu Piedone se afla în avionul vizat de o alertă cu bombă, vineri dimineață. El a susținut că nu avea intenția să fugă din țară în contextul anunțatei decizii în dosarul Colectiv, ci că pleca cu soția în Italia, scrie digi24.ro

 

“S-a anunțat avertizare de bombă când eram urcat deja în avion. Soția mi-a spus: <tată, au început să înconjoare avionul cu mitraliere>. M-am uitat pe geam…. tot serviciul antitero.

Am urcat în avion, avionul a stat 10 – 15 minute, după care au golit tot avionul că e alertă cu bombă, am făcut un control la controlul de rutină și am așteptat să ne urcăm în autobuz.

Înainte de asta, a venit un polițist, mi-a spus să îl urmez. Mi s-a spus că am un mandat de aducere.

M-am urcat în mașină și am venit la sediul DNA, aici mi s-a adus la cunoștință calitatea de suspect și cauza dosarului.

Nu am dat azi nicio declarație. Denunțătorul e fostul primar Daniel Florea. Se pare că s-a denunțat singur”, a declarat Piedone.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost săltat, vineri, de procurorii anticorupție din Aeroportul Otopeni și a fost dus la Direcția Națională Anticorupție în baza unui mandat de aducere. Edilul se pregătea să plece din țară cu patru zile înainte ca instanța să dea o decizie finală în dosarul Colectiv, în care el a fost deja condamnat în primă instanță la închisoare cu executare, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..