July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Percheziţii la traficanţii de droguri din Constanţa. 14 persoane reţinute

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT au reţinut 14 persoane, într-un dosar ce vizează săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe noi cu proprietăţi psihoactive, scrie dcnews.ro

Potrivit unui comunicat transmis vineri de DIICOT, inculpaţii au vândut droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu proprietăţi psihoactive, mai multor consumatori din judeţul Constanţa, în comunităţile în care locuiesc.

“Măsura a fost dispusă după ce, la data de 27.04.2022, au fost efectuate un număr de 42 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa, în urma cărora au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cantităţile de 573 de comprimate de ecstasy, aproximativ 95 de grame de canabis, 60 de grame de rezină de canabis şi 35 de grame de 3-CMC, mai multe instrumente folosite pentru cântărirea, porţionarea şi ambalarea drogurilor, 32 telefoane mobile, sumele de 20.350 de lei, 2.400 de euro şi 2.000 de lire sterline, precum şi bunuri cu valoare probatorie”, se precizează în comunicat.

Se va propune arestarea preventivă

Conform aceleiaşi surse, cele 14 persoane reţinute vor fi prezentate în cursul zilei de vineri la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, în cazul unui alt inculpat se va propune arestarea preventivă în lipsă.

Acţiunea DIICOT a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, precum şi al Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, scrie Agerpres.

 

sursa foto – news.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..