July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Guvernul a decis: Turiștii vor putea folosi toată plaja în Mamaia, Constanţa și Eforie Nord

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Guvernul a aprobat, joi, o Ordonanţă de Urgenţă prin care operatorii economici de pe litoral vor putea încheia, anul acesta, acte adiţionale pentru închirierea prin încredinţare directă a noilor plaje create, scrie stiripesurse.ro

“În cadrul şedinţei de astăzi, Guvernul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă care rezolvă problematica apărută în cursul anului trecut pe plajele de pe litoral. (…) Ştim din cursul anului trecut că a apărut o problemă şi anume faptul că agenţii economici aveau încheiate contracte de concesionare pentru aliniamentul existent la momentul respectiv pentru a fi utilizate acele porţiuni de plajă în scop turistic. În multe cazuri – Mamaia, Constanţa, Eforie Nord – dimensiunea, lărgimea plajelor depăşeşte 200, poate chiar 300 de m, aspect care a creat un disconfort pentru turişti pentru că operatorii nu au putut amplasa şezlonguri, umbrele, alte facilităţi în folosul turiştilor în apropierea apei şi au fost situaţii frecvente în cursul anului trecut când turiştii au renunţat efectiv să îşi mai petreacă concediul în acele staţiuni”, a declarat ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, după şedinţa de Guvern.

 

sursa foto – stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..