July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Daniel Cristian Stan, mesaj de Ziua Veteranilor de Război: Spiritul unui popor se traduce prin ceea ce a învățat de la trecut pentru a trăi în prezent

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Am învățat de la școală și n-am uitat niciodată: ce trăim astăzi este o moștenire pe care suntem obligați s-o prețuim la justa valoare. Nimic nu e gratuit. Dacă azi ne bucurăm de liniște, e pentru că oameni curajoși au luptat s-o obțină. Dacă azi ne bucurăm de libertate, e pentru că oameni bravi au plecat pe front să o câștige. Dacă azi avem speranțe și vise, e pentru că oameni cutezători, înaintea noastră, le-au făcut posibile.

Spiritul unui popor se traduce prin ceea ce a învățat de la trecut pentru a trăi în prezent. În această cheie a modelelor de viață, pe primul loc ar trebui să ne așezăm, cu respect, veteranii. Și pe ei să-i oferim pildă copiilor noștri, atunci când le vorbim despre jertfă, patriotism, demnitate, răni, durere, dragoste. Pentru că veteranii nu sunt „teorii”, ci oglinzi de viață, în carne și oase, în fața ochilor noștri. Cele mai puternice și mai provocatoare exemple. Să nu irosim o astfel de șansă și să-i prețuim cum se cuvine!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..