July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Casa Albă: Ne așteptăm ca și alte țări să iasă în față și să ofere în continuare ajutor Ucrainei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:30 Second

Casa Albă se așteaptă ca și alte țări să iasă în față și să continue să ofere asistență variată Ucrainei, a declarat joi purtătoare de cuvânt a administrației Biden, Jen Psaki, transmite digi24.ro

„Alte țări, ne așteptăm să iasă în față de asemenea pentru că va fi un efort susținut”, a spus Psaki.

Anterior joi, președintele Joe Biden a cerut Congresului să aprobe un ajutor de 33 de miliarde de dolari pentru Ucraina – ceea ce reprezintă un plus considerabil la finanțarea războiului cu Rusia – și de asemenea noi instrumente care să exploateze activele oligarhilor ruși.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..