August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

TRAGEDIE pe ruta migranților – O ambarcaţiune s-a scufundat în Canalul Mânecii, sunt cel puţin cinci morți

0 0
1 min read
0 0
Read Time:43 Second

Cel puţin cinci imigranţi extracomunitari care încercau să ajungă în Marea Britanie au murit, iar alţii au fost răniţi, după ce o ambarcaţiune de mici dimensiuni s-a scufundat, miercuri, în Canalul Mânecii, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de postul BFMTV, potrivit Mediafax.

Ambarcaţiunea s-a scufundat în largul Portului francez Calais. Conform bilanţului preliminar, cel puţin cinci persoane au murit, iar numeroase altele sunt în stare de inconştienţă. Imigranţii încercau să ajungă în mod ilegal în Marea Britanie.

Mii de imigranţi din Africa şi Orientul Mijlociu se aventurează în fiecare lună să traverseze Canalul Mânecii pentru a ajunge în Marea Britanie. Potrivit autorităţilor britanice, peste 23.000 de imigranţi clandestini au reuşit anul acesta să ajungă pe terioriul Marii Britanii, pentru a cere azil. Guvernul de la Londra a acuzat autorităţile franceze de neglijenţă în gestionarea afluxului de imigranţi.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..