August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, în Parlament: trebuie să dărâmăm zidul de ură între vaccinați și nevaccinați

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, susține că ”trebuie să dărâmăm zidul de ură între vaccinați și nevaccinați”. Ciolacu a spus că se vor pune în aplicare trei măsuri urgente pentru a ne pregăti pentru valul cinci al pandemiei de Covid-19.

”Trebuie să dărâmăm zidul de ură care s-a înălțat între vaccinați și nevaccinați. Toți suntem români! Nu există români buni sau români răi!
ADVERTISING

 

Toate măsurile sanitare trebuie luate de către profesioniștii în sănătate, politicienii trebuie să facă un pas înapoi. Guvernul trebuie să le asigure sprijinul logistic și financiar.

România a fost total nepregătită pentru valul 4, dar acest lucru trebuie să se schimbe și să fim pregătiți pentru valul 5. Pentru asta vom pune în aplicare trei măsuri:

1. Accesul la medicamentele virale

2. Testare extinsă

3. Noua campania de vaccinare

Spitalele nu mai trebuie sufocate doar de către bolnavii Covid-19, bolnavii cronici au dreptul la tratament.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..