August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Armata ar putea fi prima instituţie care impune vaccinarea anti-Covid obligatorie

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Armata germană este prima instituţie din Germania care vrea să impună vaccinarea anti-Covid obligatorie. Ministerul german al Apărării a făcut acest anunț în contextul unor dezbateri intense legate de vaccinarea obligatorie a populației.
Conform AFP, un Comitet de Arbitraj din cadrul ministerului, din care fac parte reprezentanţi ai personalului, a decis să adauge vaccinarea trupelor germane pe lista vaccinării obligatorii împotriva Covid-19, a declarat marţi AFP un purtător de cuvânt al ministerului.

Ministrul german în exerciţiu al Apărării Annegret Kramp-Karrenbauer, supranumită AKK, ”s-a pronunţat pe loc în favoarea vaccinării obligatorii”.

Bundeswehrul urmează să devină astfel prima instituţie din Germania care impune vaccinarea obligatorie anti-covid.

În Germania rata de vaccinare anti-coronavirus este sub 70%, sub alte ţări ca Franţa, unde indicele atinge 75%.

Asociaţii ale medicilor s-au pronunţat în favoarea vaccinării obligatorii a întregii populaţii germane, în contextul în care rata incidenţei covid-19 în ultimele şapte zile atingea marţi pragul de 400 la 100.000, un ”record” a 16-a zi la rând.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..