• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Alexandru Rafila a preluat mandatul la Sănătate: ‘Pare incredibil ca o ţară din UE să înregistreze cel mai mare număr de decese raportat la populaţie’

Nov 25, 2021
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Fostul ministru interimar de la Sănătate, Cseke Attila, a mulţumit personalului medical implicat în gestionarea pandemiei , joi, la predarea mandatului de la Ministerul Sănătăţii. Acesta i-a urat succes li Alexandru Rafila în gestionarea portofoliului. La rândul său, Alexandru Rafila, afirmă că, în 2022, trebuie găsit drumul către normalitate.

”Mulţumesc personalului medical care s-a implicat în gestionarea acestui val pandemic patru, care nu a trecut încă, chiar dacă cifrele sunt mai mici (…) Îi urez domului Rafila mult succes, sunt sigur că va fi un ministru eficace şi va gestiona provocările uriaşe ale sistemului medical românesc”, a declarat Cseke Attila, la predarea mandatului de ministru al Sănătăţii.
ADVERTISING

 

La rândul său, Alexandru Rafila a mulţumit ministrului interimar şi a apreciat acţiunile acestuia la minister.

”Dovedeşte că este un adevărat ministru al Sănătăţii şi a făcut foarte, foarte multe lucruri bune, importante, care or să ne ajute pentru găsirea celor mai bune soluţii pentru ca această pandemie să nu înceapă cu un nou val similar”, a declarat Rafila.

Acesta a vorbit despre parteneriatul cu oamenii care lucrează în sistem şi cu populaţia pentru limitarea pandemiei.

”Am fost foarte afectat de sutele de morţi care s-au înregistrat zilnic în ţara noastră. Pare incredibil ca o ţară din UE să înregistreze cel mai mare număr de decese raportat la populaţie (…) Trebuie să găsim modalitatea de a arăta, în 2022, drumul către normalitate”, a mai declarat Rafila.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *