December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Judeţul Prahova se confruntă cu 15 focare active de COVID-19, dintre care opt sunt în spitale

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Cincisprezece focare de COVID-19, dintre care două au fost depistate în ultimele 24 de ore, sunt active în judeţul Prahova, a transmis, luni, Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, cele două focare confirmate recent sunt în Ploieşti, la Complexul de Servicii Comunitare “Sfântul Andrei” (trei salariaţi şi 6 beneficiari) şi la o societate comercială (19 salariaţi).

În judeţ mai sunt active alte 13 focare mai vechi, dintre care două sunt la firme din Ariceştii-Rahtivani şi Câmpina, unul la Penitenciarul de Femei Târgşor, unul la Serviciul De Probaţiune de pe lângă Tribunalul Prahova şi unul la Garda de Mediu Prahova, potrivit Agerpres.

Alte opt focare de COVID-19 sunt în spitale din Ploieşti, astfel: Spitalul Municipal Shuller (Secţia Interne, Secţia Recuperare – Fizioterapie, Compartimentul Hematologie, Compartimentul Radioterapie), Spitalul CFR Ploieşti (atelierul mecanic), Spitalul Judeţean de Urgenţă (Secţia de Ortopedie şi Traumatologie, Secţia de Chirurgie II, Secţia de Neurologie).

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).