December 2, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Florin Cîțu, după eșecul negocierilor pentru Guvern: ‘Se pare că anticipatele sunt singura soluție’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Liderul PNL, premierul interimar Florin Cîțu, a acuzat luni, la sediul central al partidului, faptul că USR și PSD sunt partide iresponsabile pentru că nu acceptă să susțină Guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă:

– „PNL a aratat flexibilitate, responsabilitate, am schimbat mandatul, am venit cu alt candidat. Este ceea ce spuneau si cei de la PSD si cei de la USR. Acum PSD zice ca nu vrea la guvernare, deci nu avem ce sa discuta cu ei. USR nu vrea”

– „Solutia responsabila azi e sa votam acest guvern minoritar. Daca nu, toate optiunile sunt pe masa, inclusiv anticipate (…) este singura optiune se pare, PSD si USR vor anticipate si atunci tot ce am vazut in aceasta perioada au fost doar vorbe goale”

– „Daca USR ramane ingropat sau blocat intr-o singura optiune, nu avem cum sa discutam. Pana la urma, trebuie sa faca un pas si USR. Sa vedem pasul facut de USR. Poate sa sustina Guvernul din Parlament. Azi USR arata iresponsabilitate. Presedintele PNL s-a dat la o parte. Unde e responsabiliatea USR?”

– „Daca interesul PSD si USR e sa distruga PNL, eu nu voi permite asa ceva niciodata”

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).