August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cristian Preda: Florin Cîțu n-a fost atent când i-a răspuns la telefon șefului de la Cotroceni

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Fostul europarlamentar Cristian Preda susține că prin desemnarea lui Dacian Cioloș, Klaus Iohannis fie nu a înțeles că acesta vrea refacerea coaliției PNL-USR-UDMR, fie Florin Cîțu n-a înțeles ceea ce i-a comunicat Klaus Iohannis și anume că dorește refacerea coaliției.

”Când a mers la Cotroceni și l-a propus pe Dacian Cioloș premier, USR a spus clar că majoritatea pe care o are în vedere e PNL-UDMR-USR.

Șeful USR a primit mandatul de a forma un guvern, dar reacțiile produse de această decizie a președintelui sunt stranii.

Din două, una: ori Klaus Iohannis n-a înțeles ce i se spunea în întâlnirea cu useriștii, ori Florin Cîțu n-a fost atent când i-a răspuns la telefon șefului său de la Cotroceni.

Altfel, nu se explică de ce liderul PNL i-a cerut lui Cioloș să-l caute doar după ce stă de vorbă cu AUR și PSD.

Spun asta pentru că nu pot să cred că președintele țării și fostul premier s-au jucat ieri de-a formarea guvernului…”, scrie Cristian Preda.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..