October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, la Palatul Cotroceni, că îl desemnează candidat de premier pe liderul USR Dacian Cioloș.

Cioloș are 10 zile la dispoziție să prezinte o listă cu miniștri, să formeze o majoritate și să ceară votul de încredere al Parlamentului asupra programului de guvernare şi a întregii liste a Guvernului.

”La consultările pe care le-am avut astăzi cu formațiunile parlamentare, am subliniat care sunt chestiunile cu adevărat importante pentru români: gestionarea pandemiei, creșterea prețurilor la energie și măsuri ca celelalte prețuri să nu atingă un nivel insuportabil pentru populație, pregătirile pentru perioada de iarnă. În același timp, trebuie să nu dăm cu piciorul la această mare oportunitate care este PNRR și să beneficiem de fondurile europene semnificative aflate la dispoziția României. Dintre toate propunerile și abordările diferite cu care au venit partidele, după ce Guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură, am decis să îl desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe Dacian Cioloș”…a spus Iohannis

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).