August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

GIURGIU Accident GRAV pe Drumul Național 61, în localitatea Bucșani! Două persoane au DECEDAT!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

In cursul nopții pompierii din cadrul Gărzii de Interventie Roata de Jos au fost solicitati pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Bucsani, pe DN 61, Județul Giurgiu.

La fata locului au fost mobilizate o autospeciala de stingere cu apa și spuma dotata cu modul de descarcerare si o ambulanta Smurd din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, SMURD Bolintin Deal si SMURD Mihailesti, 2 ambulante apartinand SAJ Giurgiu.

Dupa sosirea echipajelor la fata locului s-a constatat ca in accident sunt implicate un autoturism in care se aflau 6 persoane (cetățeni bulgari) si un autotren in care se afla doar șoferul, cetățean turc.

Din cele 7 persoane implicate, din nefericire doua au fost găsite decedate, 3 au fost transportate la spital (2 la UPU Giurgiu si 1 la SUUB – Spitalul Universitar de Urgenta București), 2 persoane au refuzat transportul la spital (un pasager din autoturism si șoferul tirului incarcat cu cascaval).

 

Politistii continua cercetarile pentru a se stabili cu exactitate toate imprejurarile tragicului eveniment.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..