October 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un angajat ISU face de râs instituția: pompierul, ARESTAT în cadrul unei grupări care a sechestrat, bătut și tuns o femeie

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Magistraţii bihoreni au admis, duminică, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj privind arestarea preventivă a trei persoane – un bărbat şi o femeie, fraţi, şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor – suspectaţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie, victima fiind o femeie pe care cei trei au sechestrat-o, bătut-o, tuns-o, căreia i-au tăiat genele şi apoi au aruncat-o în curtea mamei sale, totul pe motiv că ar fi avut o relaţie cu tatăl celor doi fraţi, informează News.ro.

Conform soluţiei publicate pe portalul instanţelor de judecată, pe numele celor trei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile după ce fuseseră reţinuţi în cursul zilei de sâmbătă pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.

Conform ebihoreanul.ro, cei trei au fost ridicaţi şi anchetaţi după ce a sechestrat şi umilit o femeie pe care au bătut-o, tuns-o, căreia i-au tăiat genele şi sprâncenele iar, după câteva ore de bătaie, au aruncat-o în curtea mamei sale.

Incidentul s-ar fi petrecut în sediul unei firme de construcţii din localitatea Măgeşti, firmă care ar aparţine, conform jurnaliştilor locali, fostului primar al localităţii. Fiul şi fiica fostului edil, cu vârste de 29, respectiv 27 de ani, suspectau că tatăl lor are o relaţie cu contabila firmei, motiv pentru care au chemat-o pe aceasta la birou. După ce au legat-o, tuns-o şi bătut-o, ei au abandonat-o în curtea mamei sale. La fapte a participat un alt tânăr, angajat al ISU Bihor, prieten cu cei doi, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care dosarul este instrumentat de Parchetul Militar.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor s-a delimitat, print-un comunicat de presă, de faptele tânărului, care este angajat al instituţiei din anul 2017.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).