October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dan Bittman contestă măsurile impuse de autorități: ‘Nu mai țin de natura umană, țin de prostia umană’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Dan Bittman a făcut, sâmbătă, o serie de precizări referitoare la campania pe care a demarat-o: „Nu vreau”. Solistul Holograf susține că această campanie este mai mult un test, pentru a vedea dacă mai există români care spun „Nu”. Mai mult, el a explicat că „Nu vreau” nu este o campanie îndreptată neapărat împotriva vreunui Guvern, că nu-l interesează politica. Pe de altă parte, Dan Bittman a precizat că îl interesează dacă, atât vaccinații, cât și nevaccinații, plătesc pe litrul de benzină 7 lei, dacă curentul se scumpește cu 100% sau 200%.

„Nu e o mișcare, este un test. Voiam să văd ce părere au românii. Eu nu îndemn lumea să nu se vaccineze, dimpotrivă. Eu nu îndemn lumea să nu poarte mască, dimpotrivă”, a afirmat, sâmbătă, Dan Bittman, la Realitatea Plus.

„Reglementările (n.r. – impuse pe timp de pandemie) nu mai țin de natura umană, țin de prostia umană”, a mai spus el.

„Nu e neapărat o campanie împotriva vreunui Guvern. E doar un test pentru a vedea dacă românii mai au curajul să spună „Nu” sau nu vreau. Nu e neapărat împotriva autorităților, nu mă interesează foarte tare politica, dar mă interesează, că vaccinați sau nevaccinați, benzina a ajuns la 7 lei, curentul s-a scumpit cu 100% sau 200%. Asta, da, mă interesează ca cetățean, când cineva mă conduce foarte prost”, a explicat artistul.

Mai mult, Bittman a ținut să precizeze că artiștii sunt deja, de circa două săptămâni, într-un fel de lockdown.

Potrivit lui Dan Bittman, în viitorul apropiat, România va intra în lockdown și „este o prostie”.

„Suntem deja afectați. Noi (n.r. – artiștii) deja, de aproape două săptămâni, resimțim aceste măsuri. Suntem într-un fel de lockdown. Asta urmează, probabil, și este o prostie”, a precizat Dan Bittman.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).