October 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

CTP îl compară pe Florin Cîțu cu Liviu Dragnea: E compromis moral și profesional

0 0
3 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

Cristian Tudor Popescu a afirmat vineri seară, într-o emisiune la Digi24, că este imposibil ca Florin Cîţu să mai fie propus ca premier, întrucât cota sa de încredere în rândul populaţiei este aproape de 0% şi niciun partid sau persoană nu îşi va asuma să-l susţină.

„După părerea mea, acest Florin Cîţu nu mai poate fi numit premier al României. El este acum premier interimar prin lege. El nu mai poate fi numit premier al României, pentru că nu are cum să guverneze ţara cu un coeficient de încredere care se duce spre zero”, a declarat gazetarul.
Cristian Tudor Popescu a subliniat că Florin Cîţu nu mai există ca om politic, după ultimele evoluţii, şi a comparat gradul de opoziţie la adresa sa cu ultimele zile în politică ale lui Liviu Dragnea.

„Nu mai găseşti să dai cu tunul pe cineva să-l susţină pe Cîţu. Nimeni! Se mai întâmpla asta la Dragnea, în ultima fază. Existau susţinători ai PSD, cum mai are acum şi PNL, nu cred că atâţia cât dau sondajele. Cu Florin Cîţu nu se mai poate continua. Orice formaţiune politică, orice persoană, inclusiv Iohannis, nu poate continua. La ce mai e bun omul ăsta? Orice speranţă s-a dus. El nu mai există ca om politic, ce să mai faci cu el?”, precizează CTP.

Comunicatul PNL de vineri, în care liberalii precizează că nu vor propune niciun nume de premier, dacă nu au asigurată majoritatea parlamentară, nu este perceput de Cristian Tudor Popescu ca o şansă de a renunţa la Florin Cîţu pentru a mulţumi USR, ci drept risipirea oricărei şanse de refacere a coaliţiei.

„După părerea mea, acest comunicat al PNL indică clar un singur lucru: că orice fel de posibilitate a refacerii coaliei PNL-USR este desfiinţată. Nu mai există nicio posibilitate, nici vorbă de aşa ceva”, a subliniat CTP.

Dacă Iohannis va insista şi-l va nominaliza, iar pe Florin Cîţu, gazetarul consideră că ar face ca fostul preşedintele Băsescu, care şi-a distrus la final tot ce a realizat.

„Premierul Florin Cîţu este totalmente compromis moral şi profesional în acest moment. Faptul că Klaus Iohannis l-ar mai numi încă o dată ar însemna că Iohannis vrea să copieze traiectoria lui Traian Băsescu, care a avut grijă ca în a doua parte a celui de-al doilea mandat să-şi dea cu levierul nu numai în genunchi, dar şi în cap, şi să distrugă ce realizase până atunci”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca partidele la consultări luni, de la ora 12.00. Primul partid care va ajunge la Palatul Cotroceni este PNL, urmat de PSD şi USR.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).