August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alina Gorghiu îl pune la punct pe Vlad Voiculescu: ‘Ce o fi în capul unora de vor lockdown?!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Fostul ministru al Sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu, afirmă că, în momentul în care incidenţa în Bucureşti era „la un nivel care a ţinut oraşe întregi din lumea civilizată în lockdown pentru săptămâni întregi”, proaspătul ales preşedinte al PNL, Florin Cîțu, declara chiar de pe scena Congresului că „nu voi închide mall-urile”. Voiculescu afirmă că ”mulţi din aceste instituţii ştiau foarte bine ce se vă întâmpla, dar au preferat să tacă”.

Alina Gorghiu, parlamentar PNL, se arată siderată de declarațiile făcute de Vlad Voiculescu și se întreabă ce are Voiculescu în cap.

„Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Serios. Că urăști PNL e una. Că ai o obsesie pentru Cîțu e alta. Dar să te faci că nu vezi toate eforturile făcute de guvern și să te răzbuni pe fiecare dintre noi, cei care știm cât de important e ca economia sa fie deschisă”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

Premierul interimar Florin Cîţu a prezentat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, două aspecte din ancheta privind pregătirea valului 4, el acuzând Ministerul Sănătăţii că a tergiversat achiziţia unui medicament pentru bolnavii de COVID-19, Tocilizumab, pentru care România a cerut activarea mecanismului european de protecţie civilă, şi că nu a răspuns solicitării spitalelor pentru ventilatoare, deşi avea 40 de bucăţi pe stoc, donaţie din partea Germaniei.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..