August 16, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primarul comunei Aninoasa: guvernul ne-a oferit fabuloasa suma de 0 lei, dar asta nu ne împiedică să fim extrem de atenți la nevoile reale ale cetățenilor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Primarul comunei Aninoasa a taxat Guvernul României printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. Acesta își manifestă nemulțumirea față de faptul că nu a primit niciun leu finanțare de la bugetul de stat din cauza că nu este primar PNL. Acesta susține că nu se dă bătut și va munci în continuare alături de echipa din administrația publică locală din comuna Aninoasa.

“Este perfect adevărat că nu suntem “galbeni” și guvernul ne-a oferit fabuloasa suma de 0 lei, dar asta nu ne împiedica să fim implicați, cinstiți, determinați și extrem de atenți la nevoile reale ale cetățenilor! Trecem printr-o perioadă extrem de grea, o perioadă care ne-a învățat să nu mai avea așteptări “guvernamentale”, deși multe dintre proiectele noastre își așteaptă încă finanțarea!

DA, sunt un primar “începător”, la primul mandat și DA, încerc să construiesc în jurul meu o echipă tânără “fără experiență”, dar vizionară.
DA, nu putem face minuni, dar avem obiective mărețe și DA, nu ne putem lupta “corp la corp” cu un sistem, dar nu ne dăm bătuți și suntem mereu la muncă, pe teren, printre oamenii care nu au nici o vină “politică”, care au așteptări și care merita totul!

Suntem Aici! Fotografiile de mai jos sunt realizate azi în Săteni, Aninoasa și Viforâta, în zonele unde se lucrează!”… a susținut primarul Vlăduț Niculae

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..